Onze visie

Bart en Hilde als drijvende kracht.

Bart zijn jarenlange ervaring in de interieursector, gekoppeld aan een passie voor nieuwe materialen en technieken zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. De verfijnde smaak van Hilde zorgt bij elke realisatie voor een perfecte symbiose tussen de wensen van de klant in harmonie met de omgeving.

Wij staan persoonlijk in voor het ontwerp, de uitvoering en de plaatsing

Door een ruime keuze aan materialen kunnen wij uw project uitvoeren in elke stijl: van strak modern, gezellig landelijk tot elegant klassiek. We werken samen met u een concept uit waar al uw wensen, dromen en budget centraal staan. Indien gewenst is samenspraak met een (interieur)architect mogelijk.

Geen vaste modules en passtukken

Ieder meubel wordt zo ontworpen dat deze de ruimte optimaal benut, ongeacht de vorm of grootte. Computergestuurde machines zorgen in ons atelier voor de hoogste graad aan precisie. Wij zorgen ervoor dat we steeds mee vooraan lopen met de nieuwe trends, materialen en technieken.

"Wij bieden een meerwaarde voor uw interieur waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan"

Premium verwerker HANEX® solid surface

Wij zijn premium verwerker van het solid surface materiaal HANEX®. Voor u als klant betekent dit een ongeëvenaarde service en doorwinterde kennis van dit materiaal. Benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden van Hanex? Via onderstaande link vindt u reeds een impressie.

HANEX®